Prinţesa gheţurilor – CAMILLA LACKBERG

DSCF5294         Casa era pustie şi goală. Răcoarea pătrundea în toate ungherele. (…) I se părea ca o prinţesă, aşa cum era întinsă acolo. O prinţesă de gheaţă. (…) Nu se uită înapoi când plecă. Nu era adio, ci pe curând.

Romanul poliţist Prinţesa gheţurilor – CAMILLA LACKBERG nu mi-a plăcut în mod deosebit după primele pagini citite, dar am continuat şi pe măsură ce numărul paginilor rămase scădea, interesul meu creştea. Un roman plin de suspans şi de-a dreptul captivant.

Personajul principal, Erika Falk, este scriitoare de biografii. Ea se întoarce acasă, în Fjallbacka – un orăsel pe o insulă suedeză – după moartea părinţişor ei, pentru a pune ordine în lucruri. Ericka îşi descoperă prietena din copilărie – Alexandra – moartă. Pornind de la rugămintea părinţilor Alexandrei de a scrie un articol în memoria acesteia, Ericka începe să caute în trecut şi descoperă secrete nebănuite…

DSCF5296

Publicată în 30 de ţări, Prinşesa Gheţurilor a fost vândută în Suedia în peste 1 milion de exemplare, iar în Spania în 28 de ediţii. Are 350 de pagini şi am citit-o într-o săptămână legănând-o pe Sof :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *