Jos palaria pentru veterinarii de la USAMVB Timisoara!

awesome

Am tras o sperietura pe cinste, în urmă cu câteva zile. Era cât pe-aci să ne pierdem una dintre comori – pe Lupa (căţeluşa noastră). Am luat-o de la mama ei chiar înainte să luăm casa, în ideea că vom lua candva o casa… Crescuta de bunici de mititică, am recuperat-o pe la patru luni şi de atunci ne-am legat de ea mai ceva ca de un copil – până să vină Sofia în vieţile noastre.

În fine, nu ştiu cum au făcut muncitorii ce i-am avut, că am renovat pe acolo, că au aruncat total aiurea ambalajul de la otrava pentru şoareci pur si simplu prin curte… mă abţin să scriu ce cred despre ei, am ţipat destul şi i-am ocărât cât pentru zece ani. Bineînţeles că a ajuns Lupa la pungă şi a păpat o pastilaaaa. Norocul ei a fost că a văzut-o soţul meu imediat şi împreună cu prietenul Thomas au sunat încolo şi încoace. A aflat de Urgenţele pentru animale de la USAMVB Timişoara. Au ajuns la timp pentru spălături stomacale şi perfuzii cu antidot pentru Lupita. Medicii şi studenţii au acţionat cu profesionalism şi rapiditate, mai ceva ca pentru un om, semn că sunt dedicaţi şi cu suflet maaare.

Aşadar, iubitori de animale timişoreni, în cazul în care nu ştiaţi, avem un serviciu de urgenţă pentru sufletele fără cuvânt mai ceva decât cel pentru oameni!

lupa

Jos pălăria pentru promtitudinea studenţilor de la Veterinară şi pentru domnul doctor Hulea Calin, care a venit special şi ne-a salvat căţeluşa. Toată admiraţia şi respectul, oameni buni!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *