No #perfect! Îmi iubesc ridurile, vergeturile şi cele 5 kilograme în plus…

Când vă uitaţi în oglindă, ce vedeţi, fetelor? Eu văd o femeie reală, cu trăsături frumoase dar şi cu defecte, văd o soţie caldă şi uneori acidă, dar mai important decât toate – văd o Mamă.

Niciuna dintre cele trei ipostaze nu e perfectă. Nu aş putea să fiu şi nici nu aş vrea. Am învăţat să mă iubesc pe mine şi pe cei din jurul meu pentru ceea ce suntem cu toţii, cu defectele fiecăruia care, after all, ne fac unici. Cu atât mai mult de când am născut o minunăţie de fetiţă.

Îmi iubesc ridurile, fie ele de expresie sau… de orice fel. Le iubesc pentru că ele arată că am râs mult, amintindu-mi de cele mai amuzante întâmplări. Un rid în plus vorbeşte despre o etapă dificilă a vieţii vele, pentru că au existat şi nu le neg. De ce să le ascund sub masca unei creme, a unui lifting sau a mai ştiu eu ce, dacă au venit odată cu experienţele? Nu ar însemna oare că şterg şi amintirile?

Îmi iubesc vergeturile pentru că au apărut în cea mai importantă perioadă a vieţii mele; în cele 9 luni de sarcină. Sunt urmele fetiţei mele pe corpul meu şi nu mă deranjează cu absolut nimic. Nu stau cu fundul gol, deci nu văd de ce aş cheltui o mică avere pe creme şi masaje ca să şterg amprentele celui mai frumos cadou din lume.

Îmi iubesc cele 5 kilograme în plus. Dar atât. Aici nu pot să fiu de acord cu grăsimea excesivă sau cu supraponderabilitatea, deşi cunosc oameni minunaţi care nu pot controla acest aspect şi NU e vina lor. Eu m-am îngrăşat 20 de kilograme în sarcină, dintre care au mai rămas 5. Le iubesc pentru că nu am pretins niciodată că am silueta unui top model, nu am astfel de aspiraţii şi mă simt foarte bine în pielea mea.

Aşadar, nu am avut o viaţă perfectă, nici o carieră perfectă, prin urmare NU sunt perfectă, dar îmi iubesc imperfecţiunile şi mă bucur când văd că sunt iubită cu ele la purtător :).

notperfect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *