Bilanţ 2013-2015 şi dorinţă pentru 2016

La fiecare final de an fac un bilanţ. Întrebarea e simplă: Ce am făcut bun şi mai puţin bun în anul care a trecut? Ei bine, în ultimele zile ale lui 2015, uitându-mă în urmă, mi-am dat seama că ultimii trei ani din viaţa mea au fost magnifici. De ce? Poate pentru alţii nu e mare lucru, dar eu pun preţ pe genul de lucruri care nu dispar odată cu moda, sezonul sau banii.

Da, în 2013 m-am căsătorit, mi-am legat oficial viaţa de cea a celui mai bun bărbat pe care l-am găsit (în timp util, zic :) ) Mă iubeşte şi mă respectă, iar altceva nu îmi mai doresc de la el. Eram oricum uniţi, dar… m-am văzut mireasă şi i-am văzut şi pe părinţi mândri de mine, iar asta e mare lucru pentru sufletul meu.

În 2014, mi-am îndeplinit unul dintre cele mai măreţe visuri: acela de a avea o casă a mea, a noastră că deja eram doi în unu. Nu a fost uşor, dar a meritat! “Cuibul” nostru e micuţ şi drăguţ şi îmi dă senzaţia de “acasă”.

Iar anul acesta, care e pe cale să îşi ia rămas bun, 2015-le… ei bine, a fost cel mai bun. El a adus minunea din vieţile noastre, binecuvântarea noastră cu numele Sofia. De când a sosit pe lume a făcut ca noi să fim o familie şi pentru asta o iubim mai mult decât orice, le-a întrecut pe toate.

Aşa că, dacă până acum la fiecare final de an spuneam: A fost prea bun anul ăsta, cine ştie cum o fi următorul… sper să reuşim să facem, să luăm, să… să… la finalul lui 2015 spun: Au fost prea buni anii ăştia…, în următorul sper doar să fim sănătoşi cu toţii ca să ne putem bucura unii de alţii şi de ceea ce avem, ATÂT!

2013, 2014 şi 2015, vă mulţumesc! Le mulţumesc şi tuturor celor care mi-au fost alături în toţi anii ăştia, dar şi până la ei! 2016… te aştept cu braţele deschise şi cu entuziasm!

2013 2015Collage

Vă doresc un An Nou cu sănătate, pace şi iubire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *