Viaţa fără haine

Haine, haine şi iar haine… munţi de haine; cam asta îşi doreşte orice femeie. Nu avem ce să facem, aşa suntem noi: avem rochii destule, dar niciodată culoarea care se poartă sau modelul care credem noi că ne-ar avantaja; avem pantaloni/blugi, dar unii noi nu ne-ar strica niciodată, bluze simple care să meargă la orice, eşarfe asortate… şi tot aşa până nu mai ştim unde să le punem şi, de fapt, ne învârtim în două – trei schimburi mai… comode!!!

Aşa eram eu şi Sofia, până prin noiembrie 2015! De atunci (acuş se fac două luni) noi purtăm foarte puţine haine, dar foooaaarte puţine! De ce? Pentru că ne-am paşaportat la bunici pentru o perioadă şi, limitate fiind la bagaje, am pus doar trei schimburi pentru mine (unul de bun, unul de stat prin casă şi pijamalele) şi cam tot atâtea pentru Sofia. Ce-i drept ei i-am pus mai mulţi pantalonaşi şi mai multe body-uri, dar au rămas mici şi a ajuns săraca tot pe la vreo trei-patru schimburi! Creşte într-o veselie!

Cum ne descurcăm? Foarte simplu: spălăm un schimb, îl punem la uscat şi purtăm altul, apoi tot aşa… ciclic. Nu mai strâng un braţ de haine pe care să le pun la spălat! Şi ce credeţi?? Am învăţat că: Există VIAŢĂ FĂRĂ HAINE! Bine, nu FĂRĂ FĂRĂ, dar cu mai puţine! :)

Ştiu că sună ciudat şi că nu este valabil pentru toată lumea, recunosc că nici nu aş fi ajuns la concluzia asta dacă stăteam la casa mea şi aveam haine la discreţie şi pentru mine şi pentru ea, dar să ştiţi că îmi place. La fel de bine îi înţeleg şi pe cei mai puţin norocoşi, care nu au suficiente venituri pentru a-şi cumpăra multe haine sau branduri scumpe, dar le poartă pe cele pe care le au curate şi cu demnitate.

Este mult mai simplu şi mai comod! În concluzie, Există VIAŢĂ FĂRĂ HAINE!

fara haine sursa foto: photobucket.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *