La ţară… mă “plafonez” plăcut!

A trecut aproape o lună de când ne-am stabilit la ţară definitiv. La început au fost frustrări: că nu am centrală şi că trebuie să fac focul şi să învăţ să reglez temperatura potrivită pentru Sof din… lemne; apoi că sunt departe de oraş şi orice serviciu solicitat va fi mai greu de obţinut, că nu ştiu pe nimeni din sat şi că mă voi izola, etc. etc.

Prostiiii!!! E atât de plăcută căldura de la sobă şi aşa uşor se aprinde focul cu pastile inflamabile de la Hornbach… :) Apoi, a picat internetul! Ăla de la Telekom. Am sunat la ei şi a doua zi un nene drăguţ mi-a bătut în poartă şi ne-a montat un router nou. Cu cel de la Orange am rezolvat telefonic, e mai simplu!

De izolat, nici poveste. Am avut vizite exact cât a trebuit, oamenii dragi care ne-au trecut pragul au fost destui pentru perioada destul de scurtă şi de agitată. Pe alţii încă îi aştept.

În plus, am fost cu Sof la birou. E la circa 10 kilometri de noi şi facem doar 10 minute cu maşina aşa că un coleg ne-a luat rapid de acasă şi un altul ne-a returnat la cuib într-o clipită. Ce mi-a plăcut la birou… îmi e dor de munca mea acolo, că de acasă mai urmăresc eu ce se întâmplă pe site dar nu e la fel.

Vecinii, puţini şi discreţi deocamdată, nu ne dau mari bătăi de cap. Stăm la intrare în sat şi nu suntem chiar sub lupa tuturor, să zic aşa.

Lupa, căţeluşa noastră dragă, e sonerie. Latră super special când cineva e la poartă, când trece o pisică şi când vrea mâncare :)) He he, o iubesc, chiar dacă uneori îi amân prânzul! Sof e de vinăăăă!!!

De plafonat, nu simt că m-am plafonat, aşa cum mă temeam. Scriu aici, citesc cât pot, “mămicesc” şi îmi caut inspiraţia pentru primăvară, un nou proiect pe aici, pe blog. Abia aştept să ies în grădină şi să mă bucur de toate culorile ei, să o umplu de legume şi verdeţuri pentru găteală sănătoasă.

Cam asta e treaba cu viaţa la ţară după prima lună. Ce-o fi mai încolo vom vedea şi vă voi povesti!

spring country

sursa foto: enofylzwineblog.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *