Ce fac mamele când nu fac nimic?

Când spun că Azi nu am făcut nimic nu înseamnă că am avut o zi întreagă liberă, ci că a fost ocupată cu nimicuri :)

Da, sunt zile când nu fac nimic, dar nimic vizibil. Vine seara şi ai crede că am săpat şanţuri o zi întreagă, aşa obosită sunt. De unde… dacă m-ai întreba ce am făcut nu aş şti ce să răspund. Nu pentru că am stat degeaba, dar nu pot numi un lucru care să se şi vadă.

De exemplu: am spălat vase, dar chiuveta e încă plină; am spălat haine şi încă o grămadă cât un munte stă să intre în maşină, am schimbat-o pe Sof de 3 ori şi bluziţa ei e iar murdară de mâncare :) , am strâns jucării, dar e plină camera că trebuie să fac slalom de la uşă până la măsuţă, am aranjat haine şi te împiedici de ciorapii Sofiei la tot pasu’, am aspirat, dar firimiturile de biscuiţi mă înţeapă la picioare :) )). Aaaa, am pus şi de-o ciorbă pentru noi, dar evident nu e gata, că am oprit focul de trei ori…

Deci, ce am făcut eu azi? Nimic. Dar absolut nimic.

Vine Sotzu de la muncă şi întreabă: Ce au făcut fetele mele azi? Îi arunc o privire galeşă şi un zâmbet forţat şi spun: Chestii de-ale noastre, nimicuri… NIMIC!

Cam asta face o mamă când nu face nimic :)

Ştiu că nu e posibil, poate nici n-o să fie vreodată în viaţa asta, dar parcă uneori mi-aş dori să nu fac nimic, adică să am o zi liberă, liberă. Oricum, aş găsi eu ceva de făcut.

Apoi, de ce să stai degeaba? (îmi spunea un prieten…) Vei sta degeaba o eternitate, undeva, cândva, nu vă zic unde :)happy-quotes-1804

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *