Blonde hair, don’t care

O făcui şi pe-asta! Mă făcui un pic blondă :) Zic un pic pentru că nu sunt chiar o blondă veritabilă, ci doar pe ici, pe colo, în punctele esenţiale, vorba lui Caragiale.

Autosugestia e mama convingerii! Mi-am spus de prea multe ori că m-am săturat de mine aşa, că am nevoie de o schimbare, fără să fac, de fapt, nimic. Totuşi, mă vedeam blondă, roşcată, nu ştiu… altfel. Pentru că părul meu natural este destul de lung, mătăsos şi chiar frumos, nu aş fi vrut să-mi bat joc de el, la propriu. Aşa că, înainte să iau o decizie, am cerut recomandări. După tatonări şi vizualizări de sute de poze, la care ziceam: aşa vreau, ba aşa, … până nu mai ştiam nici eu, am ajuns la Toni Stamate. Programare şi GATA! Eram în faţa visului de a fi puţin blondă :)

Procesul în sine a fost: 1. depigmentare, pentru că am părul şaten închis, 2. spălare+balsam, 3. vopsire cu o nuanţă de trecere, pentru un joc de culori frumos, de la şaten închis, la ciocolată şi blond închis, 4. spălare+balsam, 5. tuns, 6. uscat+aranjat. FINISH .

Ce-mi place în mod special este că Toni mi-a alternat şuviţe vopsite cu suviţe naturale, ajutând în acest fel părul să-şi păstreze, pe cât posibil, textura unui păr natural; ştim şi noi că vopsit nu mai e la fel.

Recomand cu încredere Toni Stamate, doar că… va părăsi ţara asta minunată peste vreo două luni. Elveţia îi oferă o alternativă greu de refuzat, aşa că va aranja părul elveţiencelor :) şi nu numai.

IMPORTANT! Când vrei cu adevărat să faci o schimbare, nu mai cântări avantaje, dezavantaje…  JUST DO IT! Responsabil şi profesionist!

 

Hmmm? Cum era aia cu “blonde hair don’t care” ? :)

FotorCreated

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *