Zic “în puii mei”, că AM!

V-am zis vreodată că am cel mai milos Soţ ever? Dacă nu, vă zic acum. Dacă vreţi să salvaţi pui de pisică, căţei, pasăre sau orice fel de pui (cred că şi de şoarece ar fi în stare) lasaţi-i în drumul lui. SIGUR mi-i aduce acasă :)

Două săptămâni m-am chinuit la propriu să salvez doi pui de pisică, unu vărgat, altul negru, aduşi pe rând de pe cine ştie unde… (el zice: i-am găsit când eram la plimbare cu Sof, ea i-a auzit plângând). Daaa, fix, şi sigur a şi zis: hai, hai să-i luăm acasă :))) Pentru că puii erau mult prea mici pentru a fi hrăniţi cu lapte de vacă şi nici cu seringa nu am reuşit mare lucru, au murit :( Mai mare dezamăgirea.

Acum, că aici am vrut să ajung, mă trezesc dimineaţă, ora 8 şi un pic, ies să deschid uşa la hol şi sa pun sita şi aud “piu-piu”   ???    Ce naiba? Aud pui? O fi ăia din capul meu sau… când colo, ce să vezi? Sub o lădiţă din aia de plastic, pentru legume, doi pui de găină ciocăneau nişte grăunţe de mama folcului :))

Îl întreb pe Soţ: De unde au răsărit doi pui la noi în terasă??? Ştii ceva ce eu nu ştiu?! Îmi răspunde cu un rânjet pe faţă: Eu i-am adus, de la moaşa. Pentru Sof… nu am putut să-i refuz!!! :) Nah, mai zi ceva.

Până fac ouă sau vor fi buni de puşi la supă e cale lungă, acum sunt pentru Sof, auzi. Să fim serioşi, Sof se uită la ei, râde când îi aude piu-piu, dar nimic mai mult. Şi parcă nu o văd nici ca pe Iulia Albu, cu găina la subraţ :) Cu siguranţă, însă, că va avea un căţel sau un iepuraş care să-i bucure zilele pe la vreo 3 anişori. Voi ce recomandaţi?

funny-chicken

sursa foto: pinterest.com

Între timp, pot să spun “în puii mei”. Sunt îndreptăţită, am pui :) La grăunţe înainte!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *