Eu cu ce mă îmbrac?!

Care e prima întrebare care dă târcoale în mintea femeii de fiecare dată când se iveşte un eveniment, o sărbătoare sau pur şi simplu o “ceva” care o scoate din casă? Nu bag mâna în foc, dar sunt aproape sigură că la peste 50% se aprinde beculeţul cu Eu cu ce mă îmbrac?!

Păi da, că la bărbaţi e simplu: cămaşă – pantaloni, sacou dacă e cazul. Dar noi??? Să fie rochie. Dar care? Aia de anul trecut cu care am fost la un botez că oricum nu vine aceeaşi lume şi aici? Sau asta ce mi-am luat-o luna trecută, de am zis că slăbesc pentru ea? Off, nuuu, că n-am slăbit şi tot ca un cârnaţ arăt în ea… Să o iau pe cea mov? Nu, nuuu, clar mă dezavantajează, îmi “scoate” burta :) )).

Îl întrebi pe El

Aflată tot mai aproape de inevitabil, te gândeşti la o ultimă soluţie. Ia să-l întreb eu pe El, să-i cer o părere. De fapt nu-l întrebi, îl pregăteşti pentru pasul următor, şi anume că vrei o rochie nouă.

Da’ El ce să spună săracul… Că are două variante: Dragă, da’ tu ai rochii frumoase, o ai pe aia roz, sau aia neagră… sau…! – semn că nu a băgat de seamă că ai fost în aceeaşi ţinută la ultimele 4 evenimente. Sau: Îţi stă bine cu orice! – semn că nu-l interesează, ceea ce e şi mai grav. 

Oricum, se face că nu se prinde că tu vrei ALTA :) sau nu din prima!

This is it! 3 dintr-o lovitură

Ei bine, exact cum scrie mai sus stă treaba şi la mine acasă. Şi tare mă tem că am multe surate :)

S-a întâmplat zilele trecute să realizez brusc (pff!) că mai e fix o săptămână până la botezul nepoţelului nostru şi eu… aţi ghicit… nu am cu ce să mă îmbrac. Ba am, dar cum să iau tot rochia AIA? Aia de la cununie, cu care am mai fost la cel puţin 4 evenimente pe motiv că, ştiţi voi, mă AVANTAJEAZĂ!!!

L-am întrebat pe Sotz. A apelat la prima variantă de răspuns :) L-am lăsat puţin, apoi am zis (zâmbind galeş): Tu nu pricepi sau cum?? Aşa că, ştiţi voi, am decis să mergem în căutarea rochiei. Am găsit două: una prea sexi, cealaltă prea sobră. Eh, mi-a sărit şi sor-mea în ajutor cu cea de-o treia, draguţă foc şi care îmi vine bine.

getty_rf_photo_of_couple_in_dressing_room

sursa foto: dessign.us

Acum să vină cheful, că eu am cu ce să mă îmbrac, în sfârşit! Voi?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *