Maratonul de Black Friday şi YEO

Musai, musai să vă scriu despre asta. Mă mănâncă degetele şi nu mă pot abţine să nu butonez tastatura, aşa că vreau să vă povestesc ce şi mai ales cum am cumpărat eu toate cele de Black Friday.

Mai întâi am aşteptat cuminte în faţa calculatorului, că oricum aveam treabă, să bată ceasul ora 12:00 a.m. ca să dau buzna pe site-uri şi să vânez prima cele mai mari reduceri. Apoi … ce să vezi, odată cu lansarea MEGAPROMOŢIEI s-a dus naibi şi entuziasmul. De ce? Pentru că toate site-urile erau praf… Ooops şi Ne pare rău, am picat toate deodată!

Dar şi când mergeau…, maratonul de la unul la altul era vis, nu alta. Deci: alege produsul, pune-l în coş, dă-i mai caută altul, fugi şi cu ăla la coş, pac… vrei să treci la pasul următor şi BLINK???  se apride beculeţul: Dar oare alţii nu au mai ieftin? Renunţ la coş, la produse evident, ies şi intru la concurenţă, apoi şi la aialaltă concurenţă, la alţii, alţii şi gata, m-am şi zăpăcit, aşa că zic: Fie! Îl iau tot de la X – primul site accesat, că oricum nu găsesc mai ieftin. Intru iar şi pfff, STOC EPUIZAT!!! Nuuu creeeddd! Cum naiba s-a dat aşa repede? De fapt, a trecut o oră de când mă plimb pe la concurenţele păcii…

Şi tot aşa până mi-am dat seama că-mi pică ochii de somn.

Totuşi am reuşit să comand câte ceva, dar cum? Prin YEO. Ce e YEO? E o super platformă unde găsesti de toate de la toţi :) Adică, tu cauţi produsul dorit, selectezi valoarea (ceea ce mi se pare de bun simţ, ca să nu primeşti nşpe mii de rezultate) şi ce crezi? Îţi arată produsul căutat pe toate shop-urile online accesibile prin YEO (majoritatea celor cunoscute), vezi preţul la fiecare în parte şi îţi alegi de unde vrei să cumperi. Doamne, e de o mie de ori mai bine decât să intri pe fiecare site în parte şi să dai căutare la acelaşi produs de cel puţin 5 ori!!!

Eu mi-am luat fard de ochi, mascara şi pudră de aici! Aaa, şi multifuncţional :) de aici!

Ştiu că a trecut vinerea neagră, dar vin Sărbătorileee! De ce să nu profităm de YEO şi să câştigăm timp preţios. Şi bani, că doar Time is Money!

Vă puuup! Spor la shopping şi YEO rules şi pe facebook!

online-shopping1sursa foto: www.webmaxin.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *