Bubu Shop, răsfăţ pentru iubirici!

RĂSFĂŢ şi MANIERE de la primul zâmbet! Va invit facem cunoştinţă cu Bubu, Bubu Shop – o nouă sursă de aprovizionare cu… răsfăţ şi îngrijire pentru copii fericiţi. Pentru a  face o idee despre ce vorbesc, iată trei produse inedite, dar extrem de utile!

5060233560141-500x500

 

Oiţă Microunde – Cei mai pufoşi şi drăguţi prieteni ne încălzesc cu îmbrăţişări calde şi moi. Oiţă de jucărie are nevoie de doar două minute în cuptorul cu microunde pentru a se transforma într-un recipient fierbinte, perfect pentru a încălzi burtica copilului dumneavoastră timp de cel puţin o oră. Citiţi mai multe despre ea aici!

 

Milovia-scutec-textil-refolosibil-AI2-cover-inserturi-Tiny-Pirates-500x500Scutece textile MiloviaSistemul Milovia mărime unică de cover cu insert este o soluţie foarte populară. Coverurile sunt faimoase pentru faptul nu au scurgeri chiar dacă sunt folosite pe durata lungă, la plimbare, în maşină sau noaptea. Coverul se vinde împreună cu inserturile Milovia Stay-Dry (M+L), care au o parte cu polar, ce se pune lângă pielea copilului pentru a-i da o senzaţie confortabilă de uscat. Despre materialele folosite şi producător citiţi aici!

 

olita-portabila-potette-plus-roz-8023458-500x500Oliţa portabilăpăstrăm obiceiurile bune! Este o super invenţie care ne poate scoate din situaţiidestul de greu de gestionat, spune. Compania americană Potette a creat oliţa portabilă Potette plus pentru a facilita în orice loc nevoile copiilor şi pentru a susţine părinţii în această perioadă. Efortul lor a fost răsplătit prin câştigarea premiului Aur la competiţiile BEST TRAVEL PRODUCT 2010/2011 (Cel mai bun produs pentru călătorii) şi BEST TOILET/POTTY TRAINING PRODUCT 2010/2011.(Cel mai bun produs pentur antrenamentul la oliţă). Personal, bucur există, este de ajutor. O puteţi comanda chiar aici, pe Bubu Shop.

Magazinul online mai vine în întâmpinarea părinţilor cu oferte de sisteme de purtare a bebeluşuluijucării, dar şi articole handmade! “Acest site este dedicat lor, copiilor, mici şi mari! Ne dorim venim în ajutorul lor şi al părinţilor lor prezentând produse, care, sperăm noi, le vor uşura şi bucură viaţă. Bubu Shop oferă spre vânzare produse frumoase, în care avem încredere şi pe care le-am folosit la rândul nostru pentru cei mici. De asemenea, dorim venim în sprijinul mamelor şi femeilor din România, în special dinTimişoara, oferind un spaţiu online în care îşi pot vinde produsele proprii. Din păcate, pentru moment, secţiunea cu produse HandMade este în lucru. Dacă sunteţi o mămică/femeie talentată şi doriţi un spaţiu virtual în care va expuneti roadele muncii va rugăm ne trimiteţi un email la adresa contact@jucariisiingrijire.ro “.

De asemenea, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bubutoyshop/ au loc concursuri săptămânale în cadrul cărora sunt puse la bătaie aceste produse!

“Povestea BubuShop a pornit de când a venit pe lume mica noastră Buburuză, Bubulina, Bubu… am rămas la bubu într-un final. Curajul a lipsit atunci, dar când a ajuns şi Buburel în familie ne-a dat şi o doză în plus de curaj şi am pornit la drum. Şi pe acest drum am întâlnit oameni minunaţi care ne-au susţinut şi ne-au dat încredere în noi chiar şi atunci când nouă ne lipsea. Le mulţumim tuturor şi va invităm pătrundeţi cu noi în lumea Bubu”, ne-a scris Ioana Miculescu – Bubu Shop.

Acest articol face parte din campania WAHM – Work at Home Moms – denumită PayitForward! Fiind parte a acestei comunităţi frumoase am decis particip şi promovez BubuShop! Intraţi şi comandaţi cu încredere, mămica Ioana  aşteaptă pentru feedback!

Cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *