Cadouri inspirate? Vino la MAMA FEST!

Vine 1 şi 8 martie, începe goana după mărţişoare şi cadouri pentru doamne şi domnişoare. Fie că e vorba de doamna de la grădi/şcoală (aici e mareee discuţie), fie că e sora, cumnata, prietena sau chiar mama, cel mai tare te bucuri, tu cel care oferă, atunci când vezi cât de mult se bucură persoana care îţi primeşte darul. Atunci când poţi să spui: ce inspirat am fost când am ales asta!!!

În ultima vreme, au câştigat teren produsele handmade. Pe bună dreptate, aş spune. În special femeile preţuiesc arta handmade. Atunci când primim ceva la care ştim că s-a muncit mult, e produs natural, făcut pe comandă special pentru noi, e clar că ne bucurăm mult mai mult. Nu e ca şi cum cel care oferă a mers în magazin, a luat de pe raft ceva ce i-a picat în mână, sau ceva scump, dar produs în serie, fără vreun mic efort sau bătaie de cap. E aşa… lipsit de suflet!

Eu apreciez produsele handmade, de calitate! Nu tot ce e handmade sau se presupune a fi, e de calitate, de aceea e bine să mergeţi pe recomandări, recenzii pozitive… Informaţi-vă puţin!

A mai rămas puţin timp până la cele mai frumoase sărbători ale primăverii: Mărţişorul şi 8 Martie. În general, făuritorii de comori handmade nu mai preiau comenzi, dar… vă ajut cu un pont!

Sâmbătă, 25 februarie, între orele 12-19, la Sala de Evenimente Porto Arte Timişoara, Str. Splai Titulescu, nr.1 Timişoara, va avea loc MAMA FEST! Un eveniment organizat de WAHM Timişoara (Work At Home Moms), unde ce credeţi? Veţi găsi produse handmade de o diversitate incredibilă.

De la bucătărit, până la îngrijire personală; de la decoraţiuni interioare, până la produse şi jucărioare pentru copii, şi… bijuterii, multe şi mai ales produse cu grijă şi gust pentru doamne cochete!

Vă invit la MAMA FEST! Nu uitaţi, cele mai apreciate sunt cadourile… inspirate!

Pupiceiiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *